söndag 31 mars 2013

För varmt

För det mesta är det väldigt skönt när Matte och Husse eldar
i kaminen, men ibland blir det bara sååå varmt.
Då smyger jag iväg till linne-skåpet. Där är det alltid svalt
och man kan vara lite för sig själv.
- Men hålla, stäng! Jag vill vara ifred! 

torsdag 28 mars 2013

Trött?

Jag trött? Jag kanske skulle ha döpts till Trötter i stället...
 Det känns som om jag utnyttjas på bilder när jag sover... hm.

söndag 24 mars 2013

Utegångsförbud

Där jag bor är det gott om räv och det betyder att jag inte får vara ute som jag vill. Matte är rädd för att jag fortfarande är lite för lite för att klara mig om räven vill ha mig till middag så jag får bara vara ute när det är ljust ute.
När jag inte får följa med ut visar jag mitt missnöje genom att klättra på myggnätet på inner-dörren. Riktigt kul faktiskt! =)

torsdag 21 mars 2013

Sover

Vadå konstig sovplats? Det är inte så noga
- bara man får sova. =)

söndag 17 mars 2013

Lill-matte

Lilllill-matte bor fortfarande hemma, men Lill-matte bor för det mesta i Borås. Det kan man lätt utnyttja för när hon är hemma kan man ligga hos henne heeela tiden. Om man sträcker på sig lite och ser söt ut kan man få henne att sitta still i soffan i flera timmar. Hehe!
Hon är också den ende i familjen som har långt hår som man kan tugga på.
Ser ni att jag har henne runt lillfingret?

torsdag 14 mars 2013

Mattes dator-hylla

Mattes dator-förvaring är smal, men den går att sitta på om man är försiktig.
 Om hon bara kunde flytta på sin brôte!
Tjohoo, vad kul det är när man kan själv!

lördag 9 mars 2013

Fönster-Max

Fönster är bra! Där kan man sitta och spana på fåglar och annat så slipper man gå ut när nordanvinden viner runt husen. Brrrr.
Tyvärr går det en och annan kruka - man är ju inte så smidig (ännu). Matte flyttar isär krukorna i alla fönster för att jag ska få plats, men jag letar mig in bland dem ändå. =)
I de stora krukorna kan man gräva lite. Jag försöker att vara diskret, men av någon konstig anledning blir det jord överallt så jag avslöjar mig själv. Typiskt!

söndag 3 mars 2013

Sjukmys

Lill-lillmatte har varit sjuk mycket på sista tiden. Ni vet, förkyld, feber och en hosta som aldrig tycks ge sig. Den flickan kan sova när som helst, hur mycket som helst och var som helst i vanliga fall, men när hon är sjuk sover hon HELA tiden.
Lite synd om henne är det så jag sympati-sover med henne och är så där gullig som bara jag kan vara. Inte blir hon friskare av det, men det är mycket mysigare att vara sjuk när man är två. =)