söndag 12 maj 2013

Hur tänkte jag nu då?

Husse håller på med nya solfångare uppe på uthus-taket och jag hjälper gärna till. Dessutom passar jag på att utforska taket. Man kan tex åla ner från stora taket och hamna under careporten och sen tar man ett skutt ut på husbils-taket och så tillbaks till bjälken igen. Det finns bara ett liiitet problem, det går inte att hoppa tillbaks ut på det stora taket så att man kan komma ner.
Då får man snällt sitta och vänta tills någon uppmärksammar situationen. Jag tycker att Matte var lite elak som utnyttjade min sits och skulle fota. Jag var ju kissenödig ju...

2 kommentarer:

 1. Ja jag funderade just på vart du tagit vägen lilla kisse. Men nu förstår jag.
  Tur att du väntade på undsättning och inte försökte dig på några egna räddningsskutt. Ska du hålla på så där får vi väl virka kattblöjor åt dig om du ska bli sittande på fler omöjliga ställen. Lille rare kissen du är så fin.

  SvaraRadera
 2. Det där har jag frågat siameserna måååååååånga gånger....
  Jag funderar ofta på hur kattsläktet alls överlevt genom årtusendena, när ni nu är så attans nyfikna, utan att tänka efter.
  Men nu vet jag ju ändå vad du sysslar med när du inte synts här! Jag trodde att det kanske var matte sekreteraren som strejkade;)
  PUSS på dig!

  SvaraRadera