söndag 23 juni 2013

Okej då!

Ja ja,jag erkänner - han är ganska gullig faktiskt. Lite efterhängsen kanske, men ganska kul att busa med. Matte säger att jag inte är så bra på att vara social med andra katter, men jag tycker att jag blir bättre och bättre. Okej, jag var kanske lite hårdhänt i början och han pep lite när vi brottades. Nu är det jag som får backa ibland när han använder sina små sylvassa tänder. Aj, vad ont det gör! Och han går ju aldrig, han springer hela tiden. Var får han all energi från?
Här har vi busat runt hela förmiddagen, varit utomhus på upptäcksfärd och jagat varandra så matskålarna flög all världens väg. Då såg Matte inte helt nöjd ut. Tihii! Vi ligger inte helt nära varandra här för jag vill ju inte att någon ska tro att jag börjar gilla den lilla apungen, men på nätterna när ingen ser makar jag mig nära så att han inte behöver frysa. Säg det inte till någon bara!
När Rossi tycker att vi har sovit färdigt blir man väckt av att han slickar på mig (om jag har tur) eller av små tjuvnyp. Att han orkar! Då låtsas jag att jag blir jättearg och slänger mig över honom och sen är det full fart igen. =)
 Visst är han söt?

4 kommentarer:

 1. Söt? Ni är vanvettigt söta bägge två tycker jag. Jag blir alldeles mjuk i hjärtat när jag tittar på bilderna. Ni är de finaste av de fina.
  Och där ser du......visst var han väl lite mysig i alla fall han den där Rossi. Och det kommer att bli ännu bättre.

  SvaraRadera
 2. Ack ja, sådana där småttingar kan vara rätt hopplösa. Minns när matte kom hit med yllemumsaren. Han var på mig var tredje sekund med sitt "ska vi leka" och efter varje bestämt "NEJ, jag vill sova" kom ett "men nu då?!?!?" SUCK. Fast det har lugnat sig med åren och det är inte så dumt med sällskap. Men tala inte om det för lillfjanten!
  Mjau från lakristrollet

  SvaraRadera
 3. Det är så tomt här hemma nu utan lilla Rossi och hans syskon, men det är så härligt att se att han kommer överens med Max :)
  Rollen som jobbig lillbrorsa verkar han ha fått kläm på med en gång :D
  Mvh/Emma

  SvaraRadera
 4. Var ju det jag sa' alltså....
  Så'na där småbrorsor ÄR jobbiga!!!
  Vad er matte blir sur för kullsprungna matskålar för fattar jag inte! Det är nu NI som får leta över hela golvet efter kringtippad mat!
  Matte vill att vi ska skriva att han är superdupersöt! Du med! (Och han ser ju ut som du gjorde för några månader sedan:D)
  Vi får bilda en storebror/plastpappe-klubb!
  Hjärtliga hälsningar
  Simon

  SvaraRadera